ПРОБЛЕМИ ОХОРОНИ ПРАЦІ, ПРОМИСЛОВОЇ ТА ЦИВІЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ

ЗБІРНИК МАТЕРІАЛІВ

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
24-25 травня 2011 р.

Шкідливі та небезпечні фактори при експлуатації абразивного інструменту

E-mail Печать PDF

Фоменко І.О

Абразивні круги – один з найпоширеніших видів металорізального інструменту, який широко застосовується не тільки в машинобудуванні, але й в суміжних галузях промисловості. При експлуатації цього виду інструменту мають місце наступні шкідливі фактори:

Завантажити

 

Фактори, що впливають на готовність суб’єкта до дій у кризових ситуаціях

E-mail Печать PDF

Луц Т.Є., Руденко Н.О. 

Під екстримальними ситуаціями, у найзагальнішому вигляді, ми розуміємо ситуації, що відрізняються від типового ходу діяльності, або життєдіяльності, та пов’язані з максимальною напругою фізичних і психічних сил суб’єкту. До них, серед інших, можна віднести такі ситуації: виробничі – необхідність працювать зверх норми, аварії; побутові – несправність водопроводу і каналізації, побутової техніки; соціальні – сімейні негаразди, хвороби, смерть рідних і близьких; спортивні – предстартова лихоманка, апатія, мандраж.

Завантажити

 

Теоретичні основи застосування імітаційного моделювання в сфері охорони праці

E-mail Печать PDF

Ткачук К.Н. 

Незважаючи на значні переваги, які надає застосування методів математичного моделюванні при здійсненні управлінської діяльності в галузі охорони праці, слід відзначити труднощі при використанні математичних моделей, отриманих аналітичним шляхом:

Завантажити

 

Сучасні системи захисту персоналу під час експлуатації об’єктів ядерної енергетики

E-mail Печать PDF

Третякова Л.Д., Мітюк Л.О. 

За оцінками Міжнародного енергетичного агентства, споживання електроенергії у світі впродовж останніх 30 років зростало зі швидкістю більш як 3% на рік. На тлі критичного становища в традиційній енергетиці, яка використовує органічні носії (вугілля, газ, нафту), через постійне зростання цін і обмежені ресурси підвищується роль ядерної енергетики у світовій економіці. Нині у 30 країнах світу функціонують більш як 440 і споруджуються 24 ядерних енергоблоків, в Європі працює 182 блоків.

Завантажити

 

Реалізація аналітичних функцій в інформаційних системах з наглядової діяльності

E-mail Печать PDF

Ткачук К.Н

Для підвищення рівня поінформованості посадових осіб та фахівців у галузі охорони праці необхідна система інформаційного забезпечення на основі сучасних засобів комп’ютерної техніки та комунікації. Виходячи з цього, актуальним стає питання про розробку нових методологічних підходів до побудови моделі управління наглядовою діяльністю та охороною праці на всіх рівнях, яка була б в сучасних умовах більш гнучкою і прийнятною для різних господарських структур і форм власності.

Завантажити

 


Страница 1 из 8

Хмаринка тегів



Сейчас 6 гостей онлайн

Яндекс.Метрика


Календар подій

< Июня 2017 >
П В С Ч П С В
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

name=