ПРОБЛЕМИ ОХОРОНИ ПРАЦІ, ПРОМИСЛОВОЇ ТА ЦИВІЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ

ЗБІРНИК МАТЕРІАЛІВ

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта

Захист від забруднень при експлуатації чистих приміщень

E-mail Печать PDF

Орленко А.Т., Полукаров Ю.О., Савчук О.В. 
Для реальних можливостей контролю забруднення в чистих приміщеннях в першу чергу необхідно оцінити ризики цих забруднень. На практиці використовують декілька систем оцінки ризиків на виробництвах. Автор [1] рекомендує для широкого кола користувачів систему Аналізу Ризику і Критичних Точок Контролю — НАССР (Hazard Analysis and Сritical Control Point), яка опрацьована і використовується для попередження забруднень в харчовій промисловості.

Завантажити

 

 

Хмаринка тегів



Сейчас 40 гостей онлайн

Яндекс.Метрика


Календар подій

< Марта 2012 >
П В С Ч П С В
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

name=